Hírek

A NÉPPÁRT haladó, konzervatív, demokratikus és keresztény elkötelezettségű párt.

A NÉPPÁRT országgyűlési képviselő-jelölteket keres.

Jelentkezés:
Levélben: 1015 Budapest Donáti u. 44.
Telefonon: +36-30-2981-202

A Nemzetközi Tudományos Akadémia elnöksége üdvözli a Néppárt (NP) állásfoglalását a 2018-as országgyűlési választásokkal kapcsolatban.

Hivatalosan közöljük, hogy Prof. Dr. Pozsgay Imre akadémikus, egyetemi tanár, díszelnök, exállamminiszter temetésére 2016.

A Magyar Akadémikusok, Professzorok Világszövetsége (MAPV), a Nemzetközi Tudománys Akadémia (NTA) és az Alternatív Magyar Országgyűlés (AMO) tagságának

- közleménye
- részvétnyilvánítása
 
Megdöbbenéssel és fájdalommal tudatjuk, hogy Prof. Dr. Pozsgay Imre akadémikus,
- egyetemi tanár,
- a MAPV és az NTA Politika és alkotmánytudományi tanácsának elnöke,
- az AMO díszelnöke,
- a Deák Ferenc a "Haza bölcse" kitüntetés birtokosa
- exállamminiszter
életének 83. évében elhunyt.

A Nemzetközi Tudományos Akadémia a Magyar Akadémikusok és Professzorok Világtanácsának felkérésére megvizsgálta a Paksi Atomerőmű kapacititásmegőrzésére irányuló bővítését és a MAPV-ez csatlakozva határozottan támogatja azt.

A soron következő Önkormányzati Választáson, a Néppárt prof. Dr. Süli Jánost a Magyar Akadémikusok Professzorok Világtanácsa (MAPV), valamint a Nemzetközi Tudományos és Művészeti Akadémia (N.T.A.) állandó professzori tagját, a Paksi Atomerőmű (PAE) egykori vezérigazgatóját, a Paksi ASE, Labdarúgó Szakosztály korábbi elnökét és az Alternatív Magyar Országgyűlés mb. tagját, a Néppárt pártoló tagját jelöli Paks város polgármesterének.

 

Budapest, 2014. június 10-13

Dr. Perlaki László
Néppárt elnöke